جدیدترین اخبار بازی

جدیدترین اخبار درباره بازی پلی استیشن، ایکس باکس و کامپیوتر

جدیدترین اخبار بازی

جدیدترین اخبار درباره بازی پلی استیشن، ایکس باکس و کامپیوتر

  • ۰
  • ۰

مراقبت از بیمار کرونایی در خانه

مدت‌های طولانی است که ویروسی به نام covid-19، وضعیت زندگی عادی مردم جهان را به میزان زیادی مختل کرده است و آدم‌های زیادی هستند که متاسفانه به خاطر این ویروس جان خود را از دست داده و یا می‌دهند. بنابراین یک ترس همیشگی با ماست: نکند عزیزمان به این بیماری مبتلا شوند و اگر چنین اتفاقی بیفتد، راه‌های مراقبت و نگهداری از آنها چگونه است؟ ما در این نوشته به سراغ بررسی این موضوع رفته‌ایم: نکاتی که برای مراقبت از بیمار کرونایی لازم است. با ما در ادامه این مقاله همراه باشید.

علائم و نشانه‌های بیماری را به طور کامل یاد بگیرید

علائم بیماری کووید-19، در افراد مختلف بسیار متفاوت است و ممکن است به صورت خفیف، متوسط و یا شدید دیده شود. تب، سرفه، تنگی نفس، اگزما، خارش پوست، مشکلات گوارشی و سردرد از علائم این بیماری است و ممکن است هر فردی، فقط بخشی از آنها را تجربه کند.

طبق توصیه‌های صورت گرفته، افرادی که دارای نقص سیستم ایمنی هستند و یا در سنین بالای 65 سال قرار دارند، در شرایط ابتلا بدتری هستند، اما آمارهای مرگ ثبت شده، نشان می‌دهد افراد بسیار زیادی بوده‌اند که در حین سلامت کامل، در سنین کم به بیماری مبتلا شده و جان خود را از دست داده‌اند. بنابراین باید تمام توصیه‌های ایمنی را چه قبل از ابتلا و چه در زمان ابتلا به بیماری جدی گرفت.

وضعیت بیمار توسط پزشک متخصص مشخص شود

بستری کردن بیمار در بیمارستان و یا خانه، موضوعی است که باید توسط پزشک متخصص تشخیص داده شود. بنابراین اگر علائم فرد مبتلا متوسط و یا شدید است، حتما به پزشک مراجعه کنید تا او نظر قطعی را بدهد و داروهای لازم را برای مصرف مشخص کند.

رعایت مراحل زیر را جدی بگیرید

  1. تا آنجایی که امکان دارد فرد مبتلا به بیماری کرونا اگر داخل خانه بستری می‌شود، باید به طور کامل قرنطینه شود، به طوری که اتاق اختصاصی برای او در نظر گرفته شود و یا در صورتی که این امکان وجود ندارد، حداقل 1.5 متر از سایر افراد فاصله داشته باشد.
  2. اگر دو سرویس بهداشتی در خانه وجود دارد، یکی از آنها فقط برای بیمار اختصاصی شود و در غیر اینصورت، تمام سطوح آن پس از استفاده با وایتکس ضدعفونی شود (گرچه جدیدترین یافته‌ها نشان می‌دهد ویروس کرونا از طریق سطوح منتقل نمی‌شود).
  3. سعی کنید فقط یک نفر که وضعیت سلامتی مطلوبی دارد و به بیماری نقص ایمنی مبتلا نیست، از بیمار مراقبت کند و یا اگر امکان این کار برایتان مهیا نیست، از پرستاران خصوصی کمک بگیرید.
  4. سعی کنید بیمار به موقع داروهای خود را دریافت کند. یکی از داروهای مهمی که به بیماران با شرایط وخیم تجویز می‌شود، آمپول رمدسیور است که باید تمام دوزهای آن به فرد تزریق شود. برای اینکار نیز اگر به کار تزریقات آشنایی ندارید، سعی کنید از خدمات تزریق آمپول در محل کمک بگیرید تا اینکار مهم را به درستی و به موقع انجام دهند.
  5. غذاهای مقوی، مایعات گرم و هر نوع ماده مغذی که پزشک برای بیمار تجویز کرده است، می‌تواند در بهبود روند بیماری بسیار کمک کننده باشد. بنابراین سعی کنید تا حد امکان آنها را تهیه کنید و برای مصرف بیمار آماده کنید.
  6. اگر امکان استفاده از ماسک برای بیمار وجود دارد، بیمار باید همیشه ماسک استفاده کند و وضعیت تهویه اتاقی که او در آن قرنطینه است، باید به شکلی باشد که امکان جریان هوای تازه وجود داشته باشد. البته باید فردی که مراقبت از بیمار را به عهده دارد نیز، از ماسک استفاده کند و به طور مرتب دستان خود را ضدعفونی کند.
  7. برای بیمار ظروف مخصوص در نظر بگیرید و پس از هربار استفاده، آنها را بشویید و دوباره فقط برای او مورد استفاده قرار دهید. همچنین لباس‌های او را جداگانه در نظر بگیرید و به طور مرتب آنها را بشویید و کاملا خشک کنید.
  8. اگر در لیست داروهای او، نیاز به تزریق سرم وجود دارد، برای اینکار آموزش‌های لازم را ببینید، چرا که ممکن است تزریق سرم کار ساده‌ای نباشد (به دلیل مشکل یافتن رگ و مواردی مانند آن). بنابراین اگر توانایی و یا زمان یادگیری را ندارید، از خدمات تزریق سرم کمک بگیرید تا با دریافت هزینه مشخص، در محل حاضر شوند و کار تزریق و وصل سرم در منزل را انجام دهند.
  9. ضدعفونی اتاق بیمار را فراموش نکنید. هر روز سعی کنید تمام کناره‌های تخت، ظروف و وسایلی که بیمار به آنها دست زده است را با محلول ضدعفونی کننده بشویید. اگر بیمار به بوی محلول حساسیت نشان می‌دهد، حتما درب و پنجره‌ها را باز بگذارید و سپس اینکار را انجام دهید.

دوره پس از بهبود نیز مهم است

دوره نقاهت پس از بهبود بیماری کووید نیز بسیار مهم است. چرا که مشخص شده است عوارضی در افراد بیمار پس از ابتلا دیده می‌شود که ممکن است منجر به مرگ ناگهانی شود. برای مثال سردرد، یکی از این عوارض است که باید جدی گرفته شود، چرا که احتمال ایجاد لخته خون در مغز و در نتیجه مرگ وجود دارد. بنابراین در صورت مشاهده چنین علائمی سعی کنید با یک پزشک متخصص صحبت کنید و دستورات لازم را دریافت کنید.

همچنین افرادی که درصد زیادی از ریه آنها درگیر بیماری و عفونت شده است، تا مدت‌ها باید مراقبت‌های لازم را جدی بگیرند و از بودن در مراکز شلوغ و آلوده پرهیز کنند و سیستم ایمنی خود را با خوردن مواد مغذی تقویت کنند. همچنین برای بهبود یافتن ریه‌ها این نکات را نیز در نظر بگیرید.

  • ۰۰/۰۷/۲۴
  • austin wardy

درمان کرونا

سلامتی

کرونا

نظرات (۱)

سلام . ممنونم. مطلب کامل و بدردبخوری بود.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی